Ingrediënten
Lamskoteletjes, aubergine, tomaten, ui, knoflook, gerookte paprikapoeder, peper/zout, paprika, Franse kruiden, pesto, rook-mot (met rozemarijn en dennenappel), kaas
Bereidingswijze
Snipper de ui en de knoflook, smoor deze in de boter. Voeg gerookte paprikapoeder (zout en peper na smaak) toe, bak deze mee. Voeg de kleine stukjes tomaat toe. Laat dit even lekker door sudderen.
Snijd de aubergine in dikke plakken, smeer in met olijfolie. Zet deze in de oven van ongeveer 220°C tot dat de aubergine zacht is. Bedek de aubergine plakken met de tomatenmengsel, kaas en een stukje paprika zet nog even in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Ondertussen de lamskoteletjes bestrooien met Franse kruiden en eventueel zout en peper. Bak ze even om en om in de hete boter.
Leg ze daarna in de rook oven en rook de koteletjes gaar in (± 10 minuten).
Eet smakelijk