Blog

Lamsgehakt met muntsaus

Ingrediënten (voor 2 personen) Lamsgehakt, Griekse of Turkse yoghurt, verse munt, knoflook, peper, zout, olijfolie, (ei), Quinoa, granaatappel, paprika, bouillonbloklje Bereidingswijze Kook de Quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking met een bouillonblokje. Laat deze afkoelen. Fruit de paprika Meng de Quinoa met de granaatappel en paprika en maak op smaak met zout, peper en…
Read more

Gevulde aubergine met lamsgehakt

Ingrediënten (voor 2 personen) 2 kleine aubergine, 250 gr lamsgehakt, trostomaatjes, 1 theelepel ras el hanout, 1 theelepel komijn, ½ heelepel harissa, munt op olie, 1 teentje knoflook, ½ pakje boursin met vijgen en walnoten, geraspte oude kaas en eventueel rozenblaadjes, olijfolie, 1 ei Bereidingswijze Was de aubergine, verwijder het kroontje, snijd ze doormidden. Schenk…
Read more

Gerookte lamskotelet met aubergine pizza

Ingrediënten Lamskoteletjes, aubergine, tomaten, ui, knoflook, gerookte paprikapoeder, peper/zout, paprika, Franse kruiden, pesto, rook-mot (met rozemarijn en dennenappel), kaas Bereidingswijze Snipper de ui en de knoflook, smoor deze in de boter. Voeg gerookte paprikapoeder (zout en peper na smaak) toe, bak deze mee. Voeg de kleine stukjes tomaat toe. Laat dit even lekker door sudderen.…
Read more